Prirodom protiv raka

26.04.2010., ponedjeljak

UMIJEĆE RATOVANJA PROTIV RAKA

Umijeće ratovanja je predmet koji se izučava na vojnim akademijama.
Taktika i strategija borbe također.
Imao sam odličnu ocjenu iz ovih predmeta, ali na žalost, nikada ta teorijska znanja nisam primjenio u praksi jer su se upravo za vrijeme mog školovanja na Vojnoj akademiji u meni počeli buditi pacifistički stavovi i gandijevski svjetonazor koji je bio u potpunosti suprotan vojnoj sili i doktrini.

Totalno sam pogriješio svoj životni poziv i zalutao sam u jednu sredinu kojoj je moj duh bio potpuno stran. Moj život je prepun apsurda. Ponekad mi se učini da je apsurd moj životni suputnik od kojeg se ne mogu nikako odvojiti. Još veći je apsurd da sad ulazim u vode medicine koje su mi podjednako antipatične, mutne kao i vojska. I tako sam svoje knjige iz koncepcije, taktike i strategije oružane borbe i umijeća ratovanja odbacio u jedan stari ormar da bi ih sad, poslije 20 godina ponovo vadio iz ormara. Listao njihove stranice i želeći ih primjeniti u borbi protiv raka želim ujedno i sebi dokazati da sam zaslužio odličnu ocjenu iz tih predmeta i da nisam prepisivao na ispitima.

Za uspjeh na ratištu, vrlo je važna psihološka priprema.
1.Rak Vam je otvoreno nagovjestio rat, i krenuo u otvorenu agresiju na Vaše tijelo, vaš um i Vaš duh.. rak je postao Vaš najveći neprijatelj koji će Vas, ako se ne obranite poslati u crnu zemlju. Pitanje glasi, kako ćete odgovoriti na tu agresiju i da li ćete krenuti u rat, u obranu vlastitog tijela, uma i duha. Ako se odlučite boriti i voditi pošten obrambeni rat, onda morate prvo naučiti slijedeće:

2.SVAKI RAT POČINJE U ČOVJEKOVOM UMU, I U ČOVJEKOVOM UMU TREBA ONDA TRAŽITI I RAZVITI TAKTIKU, STRATEGIJU I KONCEPCIJU BORBE PROTIV RAKA.
Ako to ne učinimo, svaka borba je bespredmetna i osuđeni smo na kapitulaciju još i prije nego je bitka i počela.

3.DA BISTE POBJEDILI RAK MORATE PRVO POBJEDITI SAMI SEBE. NETKO MOŽE POBJEDITI TISUĆE RATNIKA NA BOJNOM POLJU, ALI SE NE MOŽE MJERITI SA POBJEDNIKOM KOJI JE POBJEDIO SAMOGA SEBE.
A DA BISTE POBJEDILI SAMI SEBE MORATE SE PRVO SUOČITI SA SVOJIM VLASTITIM SLABOSTIMA.

I. AUTOAGRESIJA je također oblik agresije gdje sami sebe ranjavamo i kažnjavamo pogrešnim načinom razmišljanja:
"Sad me sigurno Bog kažnjava jer sam griješio. Nešto sam u životu opasno zgriješio i znam i što, i sad me Bog kažnjava i zato sam dobio rak.

Ovakav način razmišljanja morate baciti u kantu za smeće. Na pogrešan način razmišljate i krivo tumačite kršćansku filozofiju. kršćanska filozofija je vrlo plemenita i zapamtite jednu stvar:
BOG VAS VOLI TAKVE KAKVI JESTE. I SAD KAD STE OBOLILI OD RAKA SVE VAM PRAŠTA. I ŽELI VAM POMOĆI, ALI VAM NE MOŽE POMOĆI AKO SI VI SAMI NE ŽELITE POMOĆI.
i zato se nemojte kažnjavati u potaji i posipati prahom nevidljivog prezira SRAMA I STIDA jer zato nemate razlog.
Bog je Vaš prijatelj i želi Vam pomoći.
Prvo se dakle morate osloboditi agresije koju činite nad samim sobom takvim pogrešnim načinom razmišljanja.
"Sigurno sam to i zaslužio jer sam radio to,to i to.."
Ne, nitko nije zaslužio da oboli od raka..I to nikako nemojte kriti pred prijateljima i javnošću. Slobodno stanite na pola pijace, otvorite širom prozore i zavičite i zaurlajte iz sveg glasa: "JA SAM OBOLIO OD RAKA".
NEKA TO SVI ČUJU. Podjelite svoju bol sa cijelim svijetom, a nikako ju nemojte nositi i prikrivati u sebi, u svojoj duši.
Jer time činite medvjeđu uslugu Vašem neprijatelju koji iz dana u dan sve više napreduje i osvaja Vaš teritorij, i polako Vam kopa grob.

Kad ste se oslobodili autoagresije, onda se morate osloboditi još i agresije koju Vama i Vašem zdravlju čini Vaša bližnja rodbina koja po nekim iracionalnim i neshvaćenim tradicionalnim običajima taji i krije da Vi bolujete od raka.
Jer to je navodno kao neka sramota za koju nitko ne bi trebao saznati pa svijetu obično govore kako ste se Vi razbolili od upale bubrega, bronhitisa ili nešto slično.

Kao zmija noge od svijeta prikrivaju istinu kao da je to nekakva sramota.
ZAPAMTITE DOBRO:
A U TOM SVIJETU IMA MOŽDA LJUDI KOJI NEŠTO ZNAJU O RAKU I KOJI BI VAM MOGLI POMOĆI.

I dr. Sattilaro je krio svoju bolest i da svoju bol nije javno iznio onoj dvojici autostopera, danas bi bio u grobu.

Zato Vam savjetujem: Slobodno otvorite prozore i zaurlajte iz sveg glasa: ja bolujem od raka. Otiđite na pijacu, popnite se subotom kad ima najviše svijeta na klupčicu i povičite glasno iz sveg glasa. "JA BOLUJEM OD RAKA". Neka Vas svi čuju. I nemojte se iznenaditi ako iz mase svijeta izađe netko tko će Vam moć pomoći.
Ako to nosite u sebi onda tu tajnu možete sa sobom i ponijeti u grob i nikoga neće biti briga. I kad učinite to sve što sam rekao, tad već dobivate svoju prvu bitku u kojoj ste pobjedili SAMOG SEBE.
I sad slijedi odlučujuća bitka protiv raka.

4. borba protiv raka na ratištu se vodi u tri dimenzije:
MENTALNOJ, FIZIČKOJ I DUHOVNOJ.
I u sve tri dimenzije morate ovladati umijećem ratovanja ukoliko želite pobjediti rak.

5.USREDOTOČENI UM-vrlo je jako oružje koje poput lasera razara i najtvrđi čelik. Rat počinje u Vašem umu i rat završava u Vašem umu.
Što je pri tome najvažnije? Najvažnija je racionalna spoznaja Vašeg uma da se svaki pa i najteži oblik raka može pobjediti radikalnom promjenom u našoj ishrani uz pomoć ljekovitih čajeva, sokova i juha.
Ova intelektualna spoznaja uma temelji se na autentičnom i istinitom svjedočanstvu dr. Sattilara.
Čovjek koji je obolio od raka želi se boriti da pobjedi tu opaku bolest.
ALI KAKO ĆE SE BORITI AKO NJEGOV UM NE ZNA PROTIV KOGA I PROTIV ČEGA SE TREBA BORITI.
Ako jurišamo na vjetrenjače kao Don Quiote i Sancho Panza je naša borba već u startu osuđena na neuspjeh.
Ali, ako znamo protiv koga i protiv čega se trebamo boriti i kojim snagama i sa kakvim naoružanjem, e to je onda već sasvim druga priča.

JEDAN KOČIJAŠ, DVA KONJA I JEDNO TIJELO U ZAPREŽNIM KOLIMA


Pokušajte u svojoj glavi vizualizirati jednog kočijaša, dva konja i jedno bolesno tijelo u kočiji. Taj kočijaš-TO JE VAŠ UM koji snagom razuma upravlja kočijom prema određenom cilju.
A taj cilj je sloboda- odnosno Vaše zdravlje i konačno izlječenje.
A tko su dva konja koja vuku kočiju?

PRVI KONJ JE BEZGRANIČNA LJUBAV KOJU NOSITE U SVOM SRCU.

Mahatma Ghandi je rekao:

"BEZGRANIČNA LJUBAV JE ORUŽJE ŠTO POSJEDUJE MOĆ S KOJIM SE NIŠTA NE MOŽE USPOREDITI. ONA JE NAJVIŠE DOBRO ŽIVOTA. ONA JE OBILJEŽJE HRABRIH, ZAPRAVO, ONA JE NJIMA SVE.
NJE NEMA MEĐU BOGATIM I PLAŠLJIVIM, ONA NIJE TEK KRUT, BEŽIVOTAN NAUK, VEĆ ŽIVUĆA I ŽIVOTVORNA SILA.
ONA JE POSEBAN PEČAR SRCA."

Dakle, ljubav je najveća moć s kojom se ništa ne može usporediti.
To je oružje koje neiskorišteno leži u Vašem srcu i koje na ratištu trebate samo iskoristiti. postoji li čovjek na cijelom svijetu koji baš ništa i nikoga ne voli? Mislim da ne postoji. Svi mi imamo nekoga za koga se vrijedi boriti i živjeti, nekoga koga nosimo u svom srcu. netko brata, netko sina ili kćer, netko oca ili majku, ženu, prijateljicu ili ljubavnicu, netko simpatiju..A ako nemate nikoga-onda imate sami sebe. I to je dovoljno. Život svakog čovjeka je neprocjenjivo blago. I svatko ima pravo na život, i na sreću, pa čak bio i vuk samotnjak koji živi sam u nekoj stračari samo sa jednim biciklom i jednim papagajem. i za tog papagaja se treba boriti, ako u svom srcu nosimo ljubav prema njemu.

BACITE SRCE PREKO PREČKE I VAŠE TIJELO ĆE GA SLIJEDITI:


Sjećam se, bio je Badnjak. išao sam pješke pokraj rijeke Save do moje majke koja živi na drugom kraju grada. Magla. Hladno je i nigdje nikog. kad ono, pokraj rijeke leži čovjek u travi kao da je smrznut. I njegov bicikl pokraj njega naslonjen na zidić. gledam u čovjeka, ne reagira, oko mene sve pusto, nigdje žive duše. A onda odjednom čovjek počme tiho zboriti:
"MENE NITKO NE VOLI! JA NIKOG NEMAM."

Shvatio sam da pati od dubokog samosažaljenja i sebe u potaji kažnjava i samookrivljuje za svoju sudbinu nesretnog čovjeka.
Onda pogledah u njegov bicikl na kojem je bila poveća vrečica prepuna kostiju. Shvatio sam da ima psa pa ga upitah:
-"Prijatelju, a da li Vas voli Vaš pas? Da li imate slučajno pse?
-Imam dva kera". - Odgovori mi ponosno.

"Pa vidite, oni Vas vole. i oni Vas sad čekaju jer su gladni i ako im Vi ne donesete te kosti, oni će uginuti. Vi imate svoje kerove koji Vas vole."

Pogleda čovjek u mene, suze mu se orosiše u očima, ustade, sjede na bicikl i sretno ode svojim kerovima. pružio mi je ruku.

Proanalizirajmo malo ovu situaciju. Tijelo ovog čovjeka ležalo je gotovo nepokretno pored rijeke, u hladnoći.
Ali, u datom trenutku čuo sam glas njegovog srca. ČOVJEK JE SVOJE SRCE BACIO PREKO PREPREKE I NJEGOVO TIJELO GA JE POČELO SLIJEDITI.
Tako isto i Vaše srce treba biti ispunjeno ljubavlju jer ljubav je smisao života i ljepota njena ne može se mjeriti sa ničim drugim na svijetu.

A onaj drugi bijeli konj lipicanac predstavlja Vaš duh i Vašu dušu.

6. AKO JE DUH PORAŽEN-SVE JE IZGUBLJENO.
AKO JE DUH OSVOJEN-SVE JE OSVOJENO.

KAD DUŠA PLAČE, TIJELO ZOVE U POMOĆ.
KAD SE DUŠA SMIJE-TIJELO SE POMLAĐUJE.

Na žalost, kad saznamo i kad nam doktor kaže da smo dobili rak, prije nam klone DUŠA NEGO TIJELO.

Padnemo u duboku depresiju iz koje se teško izvlačimo.

Razumljivo.

I shvatljivo. Ali zapamtite. VAŠA DUŠA CIJELI JE SVIJET. I u tom svijetu Vi sebe trebate vidjeti kao zdravu i izlječenu osobu koja je pobjedila rak. i koja može, i koja hoće i koja ima snage i sredstava pobjediti rak.

Sve je lakše kad znamo uzrok raku, kad znamo protiv čega i koga se moramo boriti. i kad znamo da možemo pobjediti.
A dr. Sattilaro nam svjedoči da možemo uvijek pobjediti pa makar rak bio u svom zadnjem terminalnom stadijumu IV D sa metastazama po cijelom tijelu, kad su mu davali još malo vremena i kad se spremao na dostojnu smrt.

Tako ga je uvjeravala klasična medicina. ALI MAJKA PRIRODA JE IMALA NEKE DRUGE PLANOVE. I šapnula mu na uho da ga može izlječiti.
I to je bio trenutak kad kažemo da je duh osvojen. to je onaj drugi konj lipicanac koji vuče kočiju.

Dakle, Vi ste sad zauzdali Vaše konje i krećete na put prema slobodi. u kočiji se nalazi Vaše bolesno tijelo. Zamislite sad da nema onog kočijaša (Vašeg uma) da nema ona dva konja koja vuku kočiju (ljubav u Vašem srcu i Vaš osvojen duh), što bi se onda desilo?
Vaše tijelo ostalo bi i dalje u kočiji na sred pustinje i prirodno, izgubilo bi bitku sa životom. Ovako, bitka se nastavlja i dalje.

Sa ovim činom završava PSIHOLOŠKA PRIPREMA ZA RAT I POČINJE OTVORENI RAT NA BOJIŠTU PROTIV STANICA MALIGNOG TUMORA.

TAKTIČKA PROCJENA NEPRIJATELJA I SITUACIJE NA RATIŠTU:

Neprijatelj je vrlo agresian, stanice tumora šire se geometrijskom progresijom i svakog dana sve više i više se šire tijelom i napreduju prema Vašim obrambenim položajima.

Kako zaustaviti i poraziti neprijatelja?

AKO ŽELIMO PORAZITI NEPRIJATELJA ONDA MORAMO PROUČITI NJEGOVE SLABOSTI.

To je prvi korak. Moramo dobro proučiti prirodu našeg neprijatelja, način na koji on protiv nas ratuje, moramo dobro proučiti njegovo naoružanje, tehniku i stil ratovanja.

KAD SMO TO UČINILI DOLAZIMO DO PRVOG APSURDA NA KOJEG ODMAH MORAMO REAGIRATI:

MI JEDEMO ONO ČIME RAK JEDE NAS! :

Naša hrana koju unosimo u tijelo istovremeno je i hrana i oružje našem neprijatelju.
A ŠTO ČINI NAORUŽANJE NAŠEG NEPRIJATELJA?
Vrlo je moćno i učinkovito. ARMIJA MALIGNIH STANICA-ZOVE SE DEVETI KRUG PAKLA.
i svaki krug pakla predstavlja vrlo moćno oružje našeg neprijatelja, a sastoji se od slijedečeg naoružanja :
1.TENKOVSKO NAORUŽANJE MALIGNIH STANICA-to je meso i sve mesne prerađevine koje unosimo u naše tijelo.
2. MLIJEKO I MLIJEČNI PROIZVODI-topničko naoružanje našeg neprijatelja
3.ŠEĆER-minobacači
4.ULJE-mitraljezi
5.KRUH I SVI PROIZVODI OD BRAŠNA-ručni bacači
6.SVJEŽE VOĆE-automatske puške
7.ORAŠASTO VOĆE-poluautomatske puške
8.GAZIRANA PIĆA-pištolji
9.NAMIRNICE KOJE SADRŽE KEMIJSKE I RAZNE DRUGE NEPRIRODNE SUPSTANCE, ADITIVE I KONZERVANSE-bombe



ANALIZA NAORUŽANJA NEPRIJATELJA I KREATIVNA VIZUALIZACIJA


Dakle, na osnovu izvršene analize naoružanja neprijatelja primječujemo da je ono vrlo moćno. primjećujemo da je neprijatelj vrlo snažan i agresivan.

No, ako se vodi pravedan i obrambeni rat tad smo više motivirani za borbu i motivacija za pobjedom je mnogo veća.

Gledajući kroz povijest mnogi agresori subili bolje naoružani i nadmoćni, pa na kraju su ipak izgubili rat, jer su bili loše motivirani spoznajom da vode osvajački i nepravedan rat.
Takva ista situacija je i sa rakom i njegovom armijom pod nazivom DEVETI KRUG PAKLA.

Kako ćemo se sad boriti sa jednom takvom moćnom armijom koja sve više i više napreduje i osvaja u tijelu naš teritorij.

LUKAVA GERULSKA TAKTIKA RATOVANJA:

1.FAZA RATOVANJA:prekinut ćemo kanale kojim dovodi svoje naoružanje i tako ga ostaviti bez svog najmoćnijeg oružja.

IZ NAŠEG JELOVNIKA ĆEMO IZBACITI SVE ONO ŠTO ARMIJU NEPRIJATELJA ČINI TAKO MOĆNOM I ČIME NAM ZADAJE NEOPISIVU BOL.

Svaki krug pakla predstavlja jedno njegovo naoružanje i STROGOM DIJETOM ostavit ćemo neprijatelja na ratištu bez njegovog oružja sa kojima nas je napadao, razarao i bombardirao.

BEZ ORUŽJA I NAORUŽANJA NEPRIJATELJ ĆE OSTATI NA RATIŠTU POTPUNO OBEZGLAVLJEN, ZBUNJEN I NEMOĆAN.

I više nas neće bombardirati iz tenkova, topova i minobacača, a kad prestane bombardiranje, prestaje i naš strah.

A STRAH JE MAJKA SVAKOG NASILJA.

NAŠ VLASTITI STRAH JE NAJVEĆI DOPING NEPRIJATELJU.

Sada kad više nema straha-NEMA NI DOPINGA SA KOJIM SE HRANIO NEPRIJATELJ. NEMA VIŠE NI ORUŽJA NI DOPINGA

LUKAVA GERILSKA TAKTIKA MIŠOLOVKA ZA RAK JE SLIJEDEĆA FAZA RATOVANJA :

ovom taktikom ratovanja neprijatelju podmećemo SIR kojeg stavljamo u MIŠOLOVKU i lukavo ga mamimo.

TAJ SIR(integralne žitarice, povrće i mahunarke) to je hrana bez masnoća i kolesterola što je bilo neprijateljevo najmoćnije oružje.

FAZA IZGLADNJIVANJA:
U mišolovku lukavo postavljamo taj komadić sira koji je za stanice malignog tumora potpuno beznačajan jer se tom hranom rak ne može napajati ni razmnožavati.

ALI ZATO MOŽE NASJESTI I ZAGRISTI.

KREATIVNA VIZUALIZACIJA:

Vizualizirajmo sada u svojoj glavi da te obezglavljene stanice tumora predstavljaju neke crne štakore, koji su uspaničeni, gladni i lakomi i koji uspješno upadaju u našu postavljenu ZAMKU.
NAŠU MIŠOLOVKU.

Ti štakori su vrlo agresivni i ratoborni, sad su već gladni, polako upadaju, jedan po jedan u našu mišolovku.

Toliko su pohotni da uopće ne primjećuju da su ušli u mišolovku već samo grizu i nagrizaju hranu. No, ne mogu je jesti, jet to nije njihova hrana, već Vaša.

TO JE PRAVILNA I ZDRAVA PREHRANA KOJA NJIMA NE ODGOVARA. JER ONI VOLE HRANU PUNU MASNOĆA I LOŠEG KOLESTEROLA. HRANU BOGATU KEMIJSKIM DODACIMA, ADITIVIMA I KONZEVANSIMA, I TADA SHVAĆAJU DA SU NASJELI NA NAŠ TRIK.

Ali tada je već kasno jer smo neprijatelja uhvatili u klopku i lukavošću ga nasamarili.
I on se sad nalazi u mišlovci, izbezumljen, očajan, bez naoružanja i vrlo gladan.

ZDRAVA I PRAVILNA ISHRANA JE NAŠEM NEPRIJATELJU OTROV OD KOJEG STANICE RAKA UMIRU.

i neprijatelj polako umire u kavezu.

KAO ŠTO SJENICA UMIRE U KRLETKI OD TUGE TAKO I RAK UMIRE U NAŠEM TIJELU AKO SE HRANIMO ZDRAVOM PREHRANOM.

Naš neprijatelj, koji sve do jučer bio tako nadmoćan i jak, sad poražen umire, zatvoren u mišolovci polako, tiho nestaje.

RAK JE IZVRŠIO SAMOUBOJSTVO ISTO KAO I HITLER U II. SVJETSKOM RATU.
KAO ŠTO AGRESIVNE OSOBE NE MOGU ŽIVJETI AKO DRUGIMA NE NANOSE BOL I ZLO, TAKO NI RAK NE MOŽE ŽIVJETI AKO SE MI PRAVILNO HRANIMO ZDRAVOM HRANOM.

Kao što je Hitler izvršio samoubojstvo, tako i rak mora izvršiti samoubojstvo jer bez svog oružja, hrane i agresivnosti on jednostavno ne može živjeti.
Klasična medicina ima za to stručan izraz:

"POTPUNA REMISIJA"
- 20:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  travanj, 2010  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Travanj 2010 (20)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi